Aankoop keuring

Na het zoeken naar een geschikte caravan via de kranten, het internet of via een bekende, kan de overweging tot koop ontstaan. Van een particulier een caravan kopen zonder dat hij is gecontroleerd op een aantal belangrijke kenmerken brengt risico’s met zich mee. De niet deskundige eigenaar waarvan u de caravan gaat kopen is te goeder trouw. Bovendien is hij geen specialist en kan eventuele gebreken over het hoofd hebben gezien.

Grote risico’s kunnen worden beperkt tijdens een relatief korte controle. Deze controle wordt het meest effectief uitgevoerd met professionele meetapparatuur zoals bijvoorbeeld een elektronische vochtmeter. Met dit apparaat kunnen de caravandelen gecontroleerd worden op vochtinwerking en kan zo een beeld worden gevormd van de staat waarin de carrosserie van de caravan verkeert. Een visuele inspectie door een ervaren monteur geeft een goede indruk over aanwezige schade en een eventueel niet herstelde schade en wat dit betekend voor de staat en de prijs van de caravan.

Om een compleet beeld van de caravan te krijgen zal de caravan een inspectie moeten ondergaan waarbij delen (als remtrommels) gedemonteerd moeten worden. De aankoopkeuring beoogt niet een beeld te geven tot op het niveau van een complete onderhoud inspectiebeurt, maar is een controle die grote problemen na de aanschaf voorkomt.

U kunt een afspraak maken voor de aankoopkeuring zodat wachttijden beperkt blijven.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Heeft u schade?

Schrijf u nu in voor onze nieuwbrief

Contactgegevens

PAF Caravans BV
Spankerenseweg 32
6951CG
Dieren

Tel: 0313 414357
Fax: 0313 423065
Mail: info@paf.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Di t/m vr: 9.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: gesloten

Extra informatie

Share This