In opdracht van de klant

Wanneer u door omstandigheden heeft besloten uw caravan van de hand te doen en geen tijd, mogelijkheden of gelegenheid heeft zelf de caravan te verkopen, kunnen wij de zorg voor de verkoop en aflevering van de caravan overnemen.

Wij zorgen dan dat via het internet bekend wordt gemaakt dat de caravan te koop is. Op de internetsite van PAF caravans staan zoals u kunt zien alle occasions. De gegevens van de caravan worden geplaatst zoals merk, aanwezige en mee te verkopen accessoires, prijs, gewichten enz..

Van de caravan wordt een foto-shoot gemaakt van 4 tot 6 foto’s die ook aan onze internet site worden gekoppeld en zo voor iedereen met internet zichtbaar zijn, natuurlijk ook in het buitenland.

Ook wordt vanaf onze internetsite doorgekoppeld naar bijvoorbeeld BOVAG en MARKTPLAATS. Hierdoor is uw caravan door een geïnteresseerde koper ook op deze internetsites te zien en ontstaat een bijzonder goede en representatieve presentatie.

Tijdens een persoonlijk gesprek worden de accessoires van uw caravan geïnventariseerd. Aan de hand van actuele prijzen, zoals die bekend zijn van het internet en van koerslijsten, wordt in onderling overleg de
verkoopprijs vastgesteld.

De caravan wordt dan op ons terrein ter bezichtiging opgesteld. Hierdoor heeft u geen omkijken naar afspraken met eventueel geïnteresseerden en krijgt u geen bezoek bij u aan huis.

In onze uitgebreide werkplaats kunnen wij de onderhoudswerkzaamheden die de koper wenst uitvoeren. Ook de aflevering aan de koper en de financiële afwikkeling verzorgen wij.

De caravan wordt bij een verkoopprijs vanaf € 3500,= verkocht met BOVAG garantie, dit geeft de koper zekerheid en een extra motivatie voor de aankoop van de caravan.

De afspraken voor de verkoopbemiddeling worden genoteerd volgens een reeds vele jaren in gebruik zijnde BOVAG bemiddelingsovereenkomst, waarin de afspraken worden genoteerd.

Wanneer u over bovenstaande vragen heeft kunt u ons per e-mail of telefonisch bereiken.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Heeft u schade?

Schrijf u nu in voor onze nieuwbrief

Contactgegevens

PAF Caravans BV
Spankerenseweg 32
6951CG
Dieren

Tel: 0313 414357
Fax: 0313 423065
Mail: info@paf.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Di t/m vr: 9.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: gesloten

Extra informatie

Share This