Over PAF Caravans B.V.

De historie van PAF Caravans B.V.

Ons bedrijf kent een historie die vele jaren teruggaat, namelijk tot 1937. Het toenmalige bedrijf dat zich snel ontwikkelde in een periode van schaarste, fabriceerde apparatuur voor agrarische bedrijven. Bij die apparaten, die in die tijd bijzonder werden gewaardeerd, moet u denken aan o.a. landbouwwagens, maar ook kleinere hulpmiddelen op wielen als kruiwagens, handwagens en bagagewagens. Ook vangkooien stonden toen op het programma.

Deze apparaten werden als zeer praktisch ervaren, er werden behoorlijke aantallen van geproduceerd, waardoor er sprake was van een fabrieksmatige productie. Bij de inschrijving van ons bedrijf in het register van de Kamer van Koophandel werd dan ook in 1937 als naam (P)raktische (A)pparaten (F)abriek genoemd. Inmiddels zijn de punten, die tussen de letters ter illustratie van de afkortingen stonden, weggelaten en ontstond PAF. In de naoorlogse periode is succesvol overgegaan van landbouwwagens naar caravans.
In 1972 zijn wij dealer geworden van ADRIA caravans. In 1991 hebben wij ook het dealerschap van FENDT caravans verkregen. Met beide merken hebben wij sinds die tijd een grote ervaring opgebouwd en worden met succes en inzet vertegenwoordigd.

Gedurende het bestaan van PAF caravans wordt gewerkt met alle diverse caravantechnieken. Techniek is bij ons een vanzelfsprekendheid, een manier van denken. Iedereen werkzaam bij PAF caravans is doordrongen van het belang van kennis op dit terrein. Wij noemen niet alleen onze service maar kunnen het ook. Natuurlijk zijn wij voor alles gecertificeerd dat maar van belang is.
Ook zijn wij officieel “leerbedrijf”, zodat we monteurs een leerweg kunnen aanbieden.

Onze shop

Onze shop is in de afgelopen periode uitgegroeid tot een oppervlakte van 300 m2.
Hier vindt u naast technische artikelen een aantrekkelijk programma accessoires.

Reden genoeg voor een bezoek aan PAF caravans.

Namens het team van PAF caravans wensen wij u een goed kampeerseizoen toe!

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Heeft u schade?

Schrijf u nu in voor onze nieuwbrief

Contactgegevens

PAF Caravans BV
Spankerenseweg 32
6951CG
Dieren

Tel: 0313 414357
Fax: 0313 423065
Mail: info@paf.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Di t/m vr: 9.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: gesloten

Extra informatie

Share This