Schade

Schadeherstel

“Herinnering” Als u in 2015/2016 bij PAF caravans schade herstel heeft laten uitvoeren. Dan bent u van harte welkom voor een gratis vochtcontrole. U kunt hierop wachten, graag telefonisch contact vooraf.

In onze goed geoutilleerde werkplaats kunnen wij alle voorkomende reparatie en schade herstel uitvoeren. Hiervoor gebruiken wij de originele onderdelen die aan uw merk gebonden zijn!

Dankzij apparatuur als remmen testbank, weegplaten, hefbruggen, gaslektesters, rem revisiebank en medewerkers kunnen wij aan alle merken caravans volgens de laatste normen de nodige werkzaamheden uitvoeren. Bij iedere onderhoudsbeurt wordt een BOVAG-rapport afgegeven. Uiteraard verzorgen wij ook de inbouw van koelkasten, kachels, ramen enz.

Er bestaat veel vertrouwen in de serviceafdeling van PAF Caravans. Deze is gegroeid naar een afdeling waar momenteel 6 gecertificeerde monteurs Uw opdrachten verwerken.

Verzekeringsmaatschappijen zoals de Europeesche, de Amersfoortse, AMEF en de verzekeringsgroep Achmea hebben onze service afdeling aangesteld als vaste reparateur. U kunt voor schadeherstel dus altijd bij PAF Caravans terecht, kwaliteit is gewaarborgd.

Speciaal voor het verlijmen van het plaatwerk dat vervangen moet worden, i.v.m. schade hebben wij een lijmpers zodat na schade herstel de isolatiewaarde en sterkte van de sandwich wand gegarandeerd is.

Vanwege de te verwachten seizoensdrukte verzoeken wij u tijdig een afspraak te maken voor onderhoud, schadeherstel of inbouwwerkzaamheden.

Waarschuwing

Verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer Achmea vervangt de verzekeringspolissen van o.a. de caravanverzekeringen. Aangeboden wordt o.a. een polis ook wel “stuurpolis” genoemd, waarbij u niet meer vrij bent in het kiezen van het herstelbedrijf van een schade aan uw caravan. U wordt door Centraal Beheer
Achmea verplicht gestuurd naar een mogelijk vreemd bedrijf dat de schade moet herstellen, een bedrijf waar de vertrouwensrelatie ontbreekt en in sommige gevallen zelfs geen merkendealer is. Ongewenst lijkt ons!

De sturing vindt plaats op straffe van een verhoogd eigen risico van €600,-. De informatie die Centraal Beheer Achmea over de ”stuurpolis” geeft is meestal onvolledig en suggestief, zoals ook uit de website blijkt. Gewezen wordt op een (klein!) premievoordeel van de “stuurpolis” maar onvoldoende op de consequenties, zie ook de volgende passages. Een gebruikte of nieuw geleverde caravan heeft een fabrieksgarantie op vochtinwerking van soms 6 jaar, vaak in combinatie met een jaarlijkse vochtcontrole.

Uw dealer/leverancier van de caravan is hiervoor verantwoordelijk en ook in de zin van product aansprakelijkheid is hij juridisch het aanspreekpunt. Schadeherstel door een ander dan de leverancier kan binnen de garantieperiode leiden tot een onduidelijke situatie waarvan u als eigenaar de dupe wordt. Deze
problemen kunnen later optreden, Centraal Beheer Achmea verzuimt hierop te wijzen.

Met de “stuurpolis” heeft Centraal Beheer Achmea wéér een verzekeringsproduct bedacht en ontwikkeld dat naar onze mening, niet in het voordeel van de caravaneigenaar werkt.

ADVIES: Kies niet voor het kleine premievoordeel van de “stuurpolis” van Centraal Beheer Achmea met als consequentie een mogelijk probleem met uw garantie, uw keuzemogelijkheid wordt nihil. Er zijn meerdere alternatieven om uw caravan te verzekeren. O.a. bij AVECO, MARSH, BOVAG, NKC. Laat u vrije keuze van reparateur. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meld u schade!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Schrijf u nu in voor onze nieuwbrief

Contactgegevens

PAF Caravans BV
Spankerenseweg 32
6951CG
Dieren

Tel: 0313 414357
Fax: 0313 423065
Mail: info@paf.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Di t/m vr: 9.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: gesloten

Extra informatie

Share This