Verzekeringen

Bovag Caravan Verzekeringen

Aveko Verzekeringen

NKC verzekeringen

De groene kaart

De zomervakantie zit er weer op, wij hopen dat u een leuke vakantie heeft gehad. Jammer genoeg zit een ongeluk in een klein hoekje en kan er schade zijn ontstaan aan uw caravan of camper. Wij helpen u in dat geval graag om deze schade zo snel en zo goed mogelijk te herstellen. Wanneer u ons als eerste belt nemen wij u alles uit handen. Ook kunnen wij uw eigen risico beperken of geheel overnemen. Voor bepaalde landen heeft u een aparte groene kaart nodig voor de caravan wanneer deze zwaarder is dan 750 kg. Zoals Duitsland, Spanje en Polen.

Schadeherstel & Onderhoud

“Herinnering” Als u in 2015/2016 bij PAF caravans schadeherstel heeft laten uitvoeren dan bent u van harte welkom voor een gratis vochtcontrole. U kunt hierop wachten, graag telefonisch contact vooraf. In onze goed geoutilleerde werkplaats kunnen wij alle voorkomende reparatie en schade herstel uitvoeren. Hiervoor gebruiken wij de originele onderdelen die aan uw merk gebonden zijn!

Het welgemeende advies is: onderhoud uw caravan minimaal eens in de twee jaar of na elke 10.000km met de BOVAG Onderhoudsbeurt. Een BOVAG onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van de caravan en wordt uitgevoerd door een erkend keurmeester.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Heeft u schade?

Schrijf u nu in voor onze nieuwbrief

Contactgegevens

PAF Caravans BV
Spankerenseweg 32
6951CG
Dieren

Tel: 0313 414357
Fax: 0313 423065
Mail: info@paf.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Di t/m vr: 9.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: gesloten

Extra informatie

Share This